Quem diria que algo tão simples de fazer seria tão saboroso? Para quem gosta de cogumelos, esta é uma excelente entrada para uma refeição.
Ingredientes:- cogumelos enoki (pequenos brancos);
- cogumelos eryngii (grandes fatiados);
- cogumelos shimeji (peq. castanhos);
- azeite e sal q.b.;
- tomilho;
- tomilho limão;
- hortelã pimenta;
Lave bem os cogumelos. Os Shimeji e os Enoki estão agrupados em conjuntos com um pé grande e único: Corte o pé de forma a separar os cogumelos. Seque os cogumelos.
A confecção dos cogumelos é idêntica, com excepção das ervas.
Numa frigideira, coloque um fio de azeite. Leve a lume médio alto e salteie 2-3 minutos. A meio, junte uma pitada de sal e as ervas: tomilho para os enoki; hortelã pimenta picada para os Eryngii; e tomilho limão para os Shimeji.
Who knew something so simple to make it would be so tasty? For those who love mushrooms, this is an excellent starter for a meal.
Ingredients:
- Enoki mushrooms (litle white ones);Ingredients:
- Eryngii mushrooms (sliced ones);
- Shimeji mushrooms (brown ones);
- olive oil and salt;
- thyme;
- lemon thyme;
- peppermint;
Wash the mushrooms. The Shimeji and Enoki are grouped into sets with a big sole foot: Cut the foot in order to separate the mushrooms. Wipe and dry the mushrooms.
The preparation of all mushrooms is identical with the exception of the herbs.
The preparation of all mushrooms is identical with the exception of the herbs.
In a skillet, place a litle olive oil. Bring to medium high heat and saute for 2-3 minute. Halfway through, add a pinch of salt and herbs: thyme for enoki, chopped peppermint for Eryngii; and lemon thyme for Shimeji.
BOM APETITE!!! / BON APPETIT!!!
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